De Houtboutique verkoopt hippe houten musthaves die jij zoekt voor in huis. Het assortiment bestaat uit een leuke mix van meubels en accessoires die met de hand zijn gemaakt of volledig zijn opgeknapt. Hierdoor zijn de producten altijd uniek.


Materiaal

De materialen waarmee gewerkt wordt variëren van steigerhout tot aan eiken, soms met een beits, lik verf of gewoon naturel. Veel artikelen maken wij zelf, maar zodra wij een prachtig meubel of accessoir tegenkomen die een tweede leven verdient, wordt deze inkgekocht. Op de webshop staat aangegeven of het artikel nieuw of opgeknapt is.

Assortiment

Elke week worden er nieuwe unieke houten musthaves toegevoegd aan het assortiment. Houdt de website en social media kanalen daarom goed in de gaten. Artikelen worden in kleine oplagen gemaakt, wacht daarom niet te lang met je aankoop. Heb je een tip voor een leuk, hip en houten meubel of accessoir, laat het ons dan vooral weten via de mail (info@dehoutboutique) of via social media.

Stijl

De Houtboutique verkoopt meerdere stijlen die ook heel eenvoudig in huis met elkaar kunnen worden gecombineerd. Zowel landelijke, retro als Scandinavische stijlen zie je langs komen in de shop, met één overeenkomst; het gebruik van hout.

In het echt

Alle producten zijn op de webshop te vinden en kunnen worden bezorgd of worden afgehaald. Ben je nog niet zeker over je aankoop? Kom dan de producten eens in het echt bewonderen. Bel, Whatsapp (06 23375617) of stuur en mail, dan maken we een afspraak!

Veel shopplezier,

De Houtboutqiue

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X